ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД АДВОКАТСКО ДРУШТВО KM/КОНСТАНТИНОВИЌ И МИЛОШЕВСКИ ДО СИТЕ СОРАБОТНИЦИ И КЛИЕНТИ

Почитувани клиенти,

Поради воведените мерки на претпазливост од ширење на COVID-19, од страна на Владата на Република Македонија и Министерството за здравство, Ве известуваме дека од 16.03.2020 година па се до времетраење на мерките, нема да примаме странки и клиенти во нашите простории.

Ви благодариме на разбирањето!

Адвокатско друштво
КМ/Константиновиќ & Милошевски

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest