Намалување на рестрикциите на движење со новиот полициски час

По најдолгиот полициски час воведен во Mакедонија, што траеше 85 часа за време на велигденските празници, Владата реши да ги намали рестрикциите за движење на граѓаните, почнувајќи од четврток 23 април.

Подетално за оваа одлука на Владата прочитајте на нивната веб страна.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest