ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОДНЕСЕНО БАРАЊЕ ЗА ВОВЕДУВАЊЕ НА МЕРКИ НА ПРЕТПАЗЛИВОСТ И ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУСОТ ВО ПРАВОСУДНИОТ СИСТЕМ

Почитувани колеги,

Ве информираме дека денес, 15.03.2020 година, Адвокатската комора на Република Северна Македонија упати Барање за воведување на мерки за претпазливост и заштита од корона вирусот во правосудниот систем.

Истото Ви го доставуваме во прилог на Ваше запознавање.

 

>> Барањето за воведување на мерки за претпазливост и заштита од корона вирусот во правосудниот систем преземете од линкот подолу

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest