Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски – вработува!

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски, Ви нуди можност за вработување. Имаме потреба од: ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК Потребни квалификации: Завршено високо образование – Правен факултет; Со или

Прочитај повеќе»

Добредојдовте на веб страната на

Адвокатското друштво Константиновиќ & Милошевски

Адвокатското друштво Константиновиќ & Милошевски е адвокатско друшво кое обезбедува правни услуги за своите клиенти од повеќе области со што обезбедува комплетен правен сервис, меѓу кои во голем дел се домашни и странски реномирани компании.

Преку изградениот професионализам и експертизата, промовираме работна средина каде поединечните вештини се стимулирани, а знаењето на тимот се применува.
Ние сме реномирана и тимска управувана организација, создадена да го издржи тестот на времето и невремето.

Адвокатски услуги​

Адвокатското друштво Константиновиќ & Милошевски е адвокатско друшво кое обезбедува правни услуги за своите клиенти од повеќе области со што обезбедува комплетен правен сервис, меѓу кои во голем дел се домашни и странски реномирани компании

Обезбедуваме квалитетни правни совети со кои постигнуваме трајни резултати за нашите клиенти!

Долгогодишното искуство и неприкосновеното знаење на нашиот тим се основа за висок професионализам.

 • Управно право
 • Заштита на конкуренција
 • Арбитража и алтернативно решавање на спорови
 • Банкарство
 • Стечај, несолвентност и реорганизација
 • Деловно, трговско и корпоративно право
 • Договори
 • Корпоративно управување
 • Енергетика
 • Работни односи
 • Недвижности
 • Судски парници
 • Спојувања и превземања (Mergers and Acquisitions)
 • Хартии од вредност
 • Даночно право
 • наплата на побарувања
 • административна поддршка

Новости

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски – вработува!

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски, Ви нуди можност за вработување. Имаме потреба од: ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК Потребни квалификации: Завршено високо образование – Правен факултет; Со или

Прочитај повеќе »

Соработка со интернационални адвокатски фирми

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски е основач на Лекселенс (Lexcellence), правна мрежа на адвокатски фирми од територијата на централна-источна европа кои делуваат како независни адвокатски фирми и во својата мрежа вкучуваат повеќе од 100 адвокати.

Скопје

Македонија

Загреб

Хрватска

Сараево

Босна и Херцеговина

Белград

Србија

Подгорица

Црна Гора

Љубљана

Словенија

Адвокатското друштво Константиновиќ и Милошевски исто така е член на најголемата интернационална мрежа на адвокати Interlaw. Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски подолг период работи на повеќе проекти како локален правен советник за територијата на Р. Македонија за една од најголемите интернационални адвoкатски фирми DLA PIPER од САД и Австриската Адвокатска фирма Specht & Partners.

Кариера со нас

Дали сакате да бидете дел од тимот кој е дел од правната мрежа на адвокатски фирми на територијата на централно-источна Европа LEXCELLENCE?
Дали сакате да бидете дел од тимот кои се обидува да обезбеди правни услуги на малку поинаков начин?
Дали современиот, проактивен пристап и ориентација кон клиентите Ви значи нешто?
Три ДА, значат дека сте на вистинското место, тоа е токму она што го бараме во Констатиновиќ и Милошевски.