Нова одлука на Влада за ограничување на движењето за првомајските празници

Со новата одлука донесена на денешната седница на Владата за ограничување на движењето на граѓаните на територијата на цела држава, за време на престојните првомајски празници, полицискиот час во петок, сабота и недела ќе започнува од 14 часот, а ќе трае до 05 часот наутро.

Остануваат на сила сите други мерки за заштита од COVID-19 донесени од Владата на Република Македонија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest