Отворени позиции

Приклучи се на нашиот тим

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски – вработува!

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски, Ви нуди можност за вработување. Имаме потреба од: ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК Потребни квалификации: Завршено високо образование – Правен факултет; Со или

Прочитај повеќе »