Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски – вработува!

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски, Ви нуди можност за вработување. Имаме потреба од:

ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование – Правен факултет;
 • Со или без работно искуство;
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност;
 • Познавање на MS Office пакетот;

Профил на личност:

 • Одлични комуникациски способности;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати;
 • Способност за работа под притисок и куси рокови;
 • Одговорна, лојална, мотивирана и стабилна личност;
 • Способност за континуирано стручно усовршување и професионален развој;

Напомена:

 • Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани;

Општи правила за аплицирање:

 • Именување на документ за аплицирање – CV (име и презиме на апликантот);
 • Назнака на позиција за која се аплицира;

 

Вашето CV доставете го на следнава e-mail адреса: contact@konstantinovic-milosevski.mk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest