Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски – вработува!

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски, Ви нуди можност за вработување. Имаме потреба од: ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК Потребни квалификации: Завршено високо образование – Правен факултет; Со или без работно искуство; Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност; Познавање на MS Office пакетот; Профил на личност: Одлични комуникациски способности; Ориентираност кон клиенти; Динамични, иницијативни и насочени […]