Намалување на рестрикциите на движење со новиот полициски час

По најдолгиот полициски час воведен во Mакедонија, што траеше 85 часа за време на велигденските празници, Владата реши да ги намали рестрикциите за движење на граѓаните, почнувајќи од четврток 23 април.

Подетално за оваа одлука на Владата прочитајте на нивната веб страна.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest