Дали во Македонија претпријатијата се подготвени за работа од дома?!

Кога, заради здравствени или превентивни причини, понекогаш е мудро да се работи од дома. Дури и пред избувнувањето на новиот коронавирус, кој имаше слични знаци на инфекција со грип, експертите предупредуваа дека за да се спречи ширењето на инфекцијата во време на зголемен ризик, би било паметно да се организира работа од дома. Вирусните инфекции […]