ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД АДВОКАТСКО ДРУШТВО KM/КОНСТАНТИНОВИЌ И МИЛОШЕВСКИ ДО СИТЕ СОРАБОТНИЦИ И КЛИЕНТИ

Почитувани клиенти, Поради воведените мерки на претпазливост од ширење на COVID-19, од страна на Владата на Република Македонија и Министерството за здравство, Ве известуваме дека од 16.03.2020 година па се до времетраење на мерките, нема да примаме странки и клиенти во нашите простории. Ви благодариме на разбирањето! Адвокатско друштво КМ/Константиновиќ & Милошевски