Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски и ЕЛСА со заеднички Меморандум за соработка

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски  / АДКМ е адвокатска фирма со долгогодишно искуство во повеќе области од правото и основач на Лекселенс (Lexcellence), како и  член на најголемите интернационални мрежи на адвокати Interlaw и Mackrell International. Долгогодишното искуство и неприкосновеното знаење на нашиот тим се основа за висок професионализам. Целиме кон посветена работа со конзистентен […]