Дополнителни мерки на Владата за спречување на ширењето на COVID 19

На последните седници на Владата на РМ донесени се повеќе Уредби поради вондредната состојба предизвикана од пандемијата COVID-19. Ви ги пренесуваме во целост Уредбите објавени на официјалниот сајт на Влада. Владата на Република Северна Македонија на 29-та седница го разгледа и усвои записникот од единаесеттиот состанок на Главниот координативен кризен штаб за обезбедување целосна координација во […]